Bestelwagen verkopen | Snel verkocht voor de beste prijs

Bestelwagen verkopen | Snel verkocht voor de beste prijs

Bestelwagen verkopen | Snel verkocht voor de beste prijs

Gratis en vrijblijvend

Wil je een bestelwagen verkopen? Dan zal je hier best wat tijd aan kwijt zijn. Via verschillende platformen maak je een advertentie aan en dan ook nog hopen op een serieus bod natuurlijk. De praktijk leert dat het niet altijd makkelijk is om je bestelwagen zelf te verkopen. Daarvoor is wijkopenbestelwagens.nl in het leven geroepen. Op deze pagina vertellen we je graag hoe het werkt.

Hoe werkt het?

Je meldt je bestelwagen online aan. Dat doe je door het kenteken in te voeren, de specificaties in te vullen in een online formulier en door foto’s te uploaden. Zodra jij alles hebt ingevuld, zullen wij jouw bestelwagen aanbieden binnen ons netwerk. Dat is een internationaal netwerk van professionele autobedrijven. De bedrijven die interesse hebben in jouw bestelwagen, kunnen hier een bod op doen. Binnen 24 uur ontvang je een e-mail met de drie hoogste biedingen. Het hoogste bod wordt met jou besproken. Als je hier akkoord mee gaat, dan is de auto verkocht.

Stap

1

Je biedt je bestelwagen online bij ons aan.

Nu aanmelden

Stap

2

Je bestelwagen wordt aangeboden via ons netwerk.

Stap

3

Binnen 24 uur ontvang jij het hoogste bod.

Stap

4

Als je akkoord gaat, is jouw bestelbus verkocht en komen we deze ophalen.

Waarom verkopen via wijkopenbestelwagens.nl?

Je bestelwagen verkopen via wijkopenbestelwagens.nl heeft vele voordelen. Het bespaart je natuurlijk ontzettend veel tijd en moeite. Maar doordat wij samenwerken met een groot netwerk van professionele autobedrijven, kan je er ook vanuit gaan dat je serieuze biedingen ontvangt. Op die manier weet je zeker dat jij de beste prijs voor je auto krijgt. Had je toch gehoopt op hogere biedingen? Dan kan je ervoor kiezen om niet akkoord te gaan. Je hoeft dan nog steeds niets te betalen. Het proberen waard dus!

Jouw bestelwagen verkopen?

Meld hem dan nu aan. Het is gratis en vrijblijvend.

Auto verkocht, en nu?

Zodra jij akkoord bent gegaan en de bieding hebt geaccepteerd, is jouw bestelwagen verkocht. We zullen je vragen om de tenaamstellingscodes aan ons door te geven zodat wij het voertuig kunnen vrijwaren. Zodra dit gebeurd is, wordt er 90% van het afgesproken bedrag overgemaakt naar jouw bankrekening. We zullen dan zo spoedig mogelijk de bestelbus bij jou ophalen. Blijkt dat de bestelbus bij de inspectie ter plaatse volledig voldoet aan jouw opgegeven beschrijving, dan zal de resterende 10% van het bedrag naar jouw bankrekening worden overgemaakt.

IK

WIL GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN BOD ONTVANGEN!