Veelgestelde vragen

1. Zijn er ook kosten verbonden aan het aanbieden of verkopen van een bestelwagen via jullie website?

Nee, het aanbieden en de verkoop van een bestelwagen is geheel gratis voor de verkoper / aanbieder.

2. Waarom zou ik mijn bestelwagen verkopen via Wijkopenbestelwagens.nl?

Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om snel en eenvoudig een hoge prijs te bieden voor jouw bestelwagen. Het bespaart je veel tijd en energie en het gaat gemakkelijk vanachter je computer of telefoon. Daarnaast beschikken wij over een internationaal netwerk van inkopers waardoor je niet gebonden bent aan alleen je eigen lokale netwerk.

3. Is de geboden prijs gegarandeerd?

Ja, als je het object juist en zorgvuldig beschreven hebt en het object op de door jouw aangegeven tijd geleverd wordt, ontvang je altijd de geboden prijs.

4. Waarom kan ik niet telefonisch of per mail een object aanbieden?

Om ervoor te zorgen dat een object zo zorgvuldig mogelijk aangeboden wordt is het belangrijk dat je zelf het taxatieformulier invult. Des te beter je het forumlier invult, des te beter de bieding.

5. Zijn er kosten aan verbonden als ik mijn bestelwagen niet wil verkopen?

Nee, hier zijn geen kosten aan verbonden. Het hele taxatie traject is vrijblijvend tot je op de knop "accepteer bieding" klikt.

6. Wordt mijn bestelwagen helemaal gratis opgehaald?

Ja, dit klopt. Op het moment dat je de beste bieding accepteert, dan zal het object in overleg met jou geheel gratis worden opgehaald (binnen Nederland).

7. Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Als wij de kentekencard en de codes van je ontvangen hebben, zullen wij het object vrijwaren en samen met de vrijwaring en 90% van het factuurbedrag overmaken naar je bankrekening. Als het object opgehaald wordt, en na inspectie klopt jouw beschrijving van het object, dan volgt de resterende 10% binnen 24 uur op je bankrekening.

IK

WIL GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN BOD ONTVANGEN!