Opkoper bestelwagens | Verkocht in vier simpele stappen!

Opkoper bestelwagens | Verkocht in vier simpele stappen!

opkoper bestelwagens

Geheel gratis en vrijblijvend

Opkoper bestelwagens | Wil jij je bestelwagen snel verkopen? Meld dan je bestelwagen bij ons aan. Zodra jij je bestelwagen hebt aangeboden, wordt deze binnen ons netwerk aangeboden aan erkende en streng geselecteerde inkopers. Zij krijgen de mogelijkheid om een bod uit te brengen. Het hoogste bod wordt met jou besproken. Wanneer jij akkoord gaat, is de bestelwagen verkocht en wordt deze bij je opgehaald (binnen Nederland).

Hoe werkt het?

Als jij ervoor kiest om je bestelwagen via ons te verkopen, dan is de eerste stap om je bestelwagen aan te melden. Je vult het kentekennummer in en het webformulier waarin je de diverse specificaties invult. Je ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging. Vervolgens gaan wij de ingevulde gegevens controleren en bieden wij jouw bestelwagen aan binnen ons professionele netwerk. Binnen 24 uur ontvang je een e-mail met tenminste drie biedingen. Het hoogste bod wordt met jou besproken. Deze kan je accepteren. De bestelwagen is dan verkocht. Deze wordt ook bij je opgehaald.

Stap

1

Bied je bestelwagen aan middels het formulier.

Nu aanmelden

Stap

2

Wij bieden de bestelwagen na controle aan binnen ons netwerk.

Stap

3

Je ontvangt binnen 24 uur een e-mail met de drie hoogste biedingen.

Stap

4

Bij akkoord heb je de bestelwagen verkocht en wordt deze opgehaald.

Wat gebeurt er na een akkoord?

Als jij akkoord bent gegaan met één van de biedingen, dan heb jij je bestelwagen verkocht. Het is dan belangrijk dat je ons de tenaamstellingscode stuurt zodat wij de bestelwagen kunnen vrijwaren. Zodra dit gebeurd is, ontvang je alvast 90% van het afgesproken bedrag. De overige 10% ontvang je zodra we de bestelwagen komen ophalen. Als de bestelwagen volledig voldoet aan de opgegeven beschrijving, nemen we het voertuig mee en maken we de 10% over.

Opkoper bestelwagens gezocht?

Meld je bestelwagen aan binnen ons netwerk en verkoop deze binnen 24 uur.

Waarom verkopen via Wijkopenbestelwagens.nl

Verkopen via Wijkopenbestelwagens.nl is snel en betrouwbaar. Je wordt van A tot Z ontzorgt. Doordat wij werken met ervaren verkoopspecialisten, krijg je altijd een realistische prijs voor je bestelwagen. Het aanmelden van je bestelwagen bij Wijkopenbestelwagens.nl is geheel kosteloos en vrijblijvend. Heb je nog vragen? Neem dan eens een kijkje tussen onze veel gestelde vragen of neem contact met ons op.

IK

WIL GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN BOD ONTVANGEN!