Inkoop bestelwagens | Ontvang serieuze biedingen

Inkoop bestelwagens | Ontvang serieuze biedingen

Inkoop bestelwagens | Ontvang serieuze biedingen

Snel en kosteloos

Inkoop bestelwagens | Wil je jouw bestelwagen verkopen maar heb je hier zelf geen tijd voor? Wij doen aan het inkopen van bestelwagens en kunnen jouw bestelwagen snel verkopen voor de beste prijs. Hoe we dat doen? Je meldt je bestelwagen online aan via ons aanmeldformulier. Hierbij voer je het kenteken in, vul je de specificaties in en upload je enkele foto’s.

Wij gaan vervolgens jouw bestelwagen te koop aanbieden binnen ons netwerk. Dit is een internationaal netwerk van professionele autobedrijven. Je zult dan ook serieuze biedingen ontvangen op je bestelwagen. Binnen 24 uur ontvang jij de drie hoogste biedingen. Het hoogste bod wordt met jou besproken. Als jij akkoord gaat, is jouw bestelwagen verkocht en wordt deze gratis bij je opgehaald.

Hoe werkt het?

Je volgt onderstaande stappen en verkoopt op die manier jouw bestelwagen binnen 24 uur voor de beste prijs.

Stap

1

Je biedt je bestelwagen online bij ons aan.

Nu aanmelden

Stap

2

Je bestelwagen wordt aangeboden via ons netwerk.

Stap

3

Binnen 24 uur ontvang jij het hoogste bod.

Stap

4

Als je akkoord gaat, is jouw bestelbus verkocht en komen we deze ophalen.

Als je het bod accepteert

Ga je akkoord met het hoogste bod, dan is jouw bestelwagen verkocht. We verzoeken je dan om de tenaamstellingscodes naar ons door te sturen. Wij zullen voor jou het voertuig vrijwaren. Zodra dit gebeurd is, wordt 90% van het afgesproken bedrag op jouw bankrekening gestort. Het voertuig komen we vervolgens bij je ophalen, mits deze zich in Nederland bevindt. Zodra de bestelwagen na inspectie blijkt te voldoen aan alle beschrijvingen, ontvang je de rest van het bedrag op je bankrekening.

Inkoop bestelwagens

Meld je bestelwagen nu aan en ontvang binnen 24 uur de drie hoogste biedingen!

Is het echt kosteloos en vrijblijvend?

Ja. Zelfs als je besluit om niet akkoord te gaan met het hoogste bod, hoef jij niets te betalen. Je kan dus altijd je bestelwagen aanmelden om te zien welke biedingen er worden gedaan. De moeite waard dus om te proberen. Het bespaart je namelijk ontzettend veel tijd en moeite en levert je in de meeste gevallen meer serieuze biedingen op dan wanneer jij je auto via Marktplaats verkoopt.

IK

WIL GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN BOD ONTVANGEN!