bus opkoper

Bus opkoper | Verkoop jouw bus binnen 24 uur

bus opkoper

Kosteloos en vrijblijvend

Bus opkoper | Wil jij snel van je bedrijfsbus af? Bied je auto dan bij ons aan en ontvang een bod van erkende en zorgvuldig geselecteerde inkopers. Het hoogste bod wordt aan jou voorgelegd en bij akkoord wordt de bedrijfsbus bij je opgehaald.

Hoe werkt het?

Als je ervoor kiest om je bestelwagen via ons te verkopen, is de eerste stap om deze aan te melden. Dit doe je door het kentekennummer en de specificaties van de bestelwagen in te vullen op een webformulier. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail. Nadat wij de ingevulde gegevens hebben gecontroleerd, bieden wij de bestelwagen aan binnen ons professionele netwerk. Binnen 24 uur ontvang je tenminste drie biedingen via e-mail. Het hoogste bod wordt met jou besproken en als je akkoord gaat, is de bestelwagen verkocht. Wij zullen de bestelwagen bij jou ophalen.

Stap

1

Gebruik het formulier om je bestelwagen aan te bieden.

Nu aanmelden

Stap

2

Na het controleren van de bestelwagen, bieden wij deze aan binnen ons netwerk.

Stap

3

Binnen een dag ontvang je een e-mail met de drie beste biedingen.

Stap

4

Als je akkoord gaat, wordt de bestelwagen verkocht en opgehaald.

Wat gebeurt er nadat je akkoord gaat?

Wanneer je besluit om een bod te accepteren, wordt jouw bestelwagen verkocht. Het is dan van belang dat je de tenaamstellingscode naar ons stuurt zodat we de bestelwagen kunnen vrijwaren. Wanneer dit gedaan is, zal je alvast 90% van de afgesproken prijs ontvangen. De overige 10% zal aan jou betaald worden zodra wij de bestelwagen ophalen. Als de bestelwagen in overeenstemming is met de beschrijving die is gegeven, zullen we het voertuig meenemen en de resterende 10% van de prijs betalen.

Bus opkoper gezocht?

Meld nu je bestelbus aan binnen ons netwerk en verkoop deze binnen 24 uur.

Waarom verkopen via Wijkopenbestelwagens.nl

Als je jouw bestelwagen via Wijkopenbestelwagens.nl verkoopt, kun je rekenen op een snelle en betrouwbare service. Je wordt van begin tot eind volledig ontzorgd. Onze ervaren verkoopspecialisten zorgen ervoor dat je een realistische prijs voor je bestelwagen krijgt. Het aanmelden van je bestelwagen bij Wijkopenbestelwagens.nl is gratis en vrijblijvend. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je onze veelgestelde vragen raadplegen of contact met ons opnemen.

IK

WIL GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN BOD ONTVANGEN!