Bestelbus verkopen | Binnen 24 uur verkocht

Bestelbus verkopen | Binnen 24 uur verkocht

Bestelbus verkopen | Binnen 24 uur verkocht

Gratis en vrijblijvend

Wil jij jouw bestelbus verkopen maar heb je geen tijd en zin om hier actief mee bezig te gaan? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan op wijkopenbestelwagens.nl.

Waarom aanmelden op wijkopenbestelwagens.nl? Op deze manier kan jij heel snel jouw bestelwagen verkopen zonder dat je hier veel tijd in hoeft te steken. Je hoeft alleen het voertuig aan te melden achter de computer, vervolgens doen wij de rest. Ben je benieuwd hoe het precies werkt? Lees dan gauw verder.

Hoe werkt het?

Het enige wat je hoeft te doen is het invoeren van je kenteken, het invullen van een formulier met specificaties en het uploaden van enkele foto’s. Jouw bestelwagen wordt vervolgens te koop aangeboden in ons netwerk van professionele autobedrijven. Zij zullen een bod doen wanneer zij geïnteresseerd zijn in jouw voertuig. Binnen 24 uur na het aanbieden van jouw bestelwagen, ontvang je een e-mail met de drie hoogste biedingen. Ga jij akkoord met het hoogste bod, dan is jouw bestelwagen verkocht. Ook wordt de bestelwagen bij jou opgehaald. Zo kan de koop snel afgerond worden.

Stap

1

Je biedt je bestelwagen online bij ons aan.

Nu aanmelden

Stap

2

Je bestelwagen wordt aangeboden via ons netwerk.

Stap

3

Binnen 24 uur ontvang jij het hoogste bod.

Stap

4

Als je akkoord gaat, is jouw bestelbus verkocht en komen we deze ophalen.

Voertuig verkocht, en nu?

Heb jij het hoogste bod geaccepteerd? Dan is jouw bestelbus verkocht. Je stuurt ons dan de tenaamstellingscodes zodat wij het voertuig kunnen vrijwaren. Zodra de vrijwaring is gebeurd, wordt er 90% van het factuurbedrag overgemaakt naar je bankrekening. D e resterende 10% wordt overgemaakt zodra de bestelwagen is opgehaald en na inspectie volledig voldoet aan jouw eerder opgegeven beschrijving.

Jouw bestelbus verkopen?

Meld hem dan nu aan. Het is gratis en vrijblijvend.

Wat zijn de voordelen?

Je bestelbus verkopen via wijkopenbestelwagens.nl heeft vele voordelen. Het is snel en betrouwbaar en ontzorgt je bovendien van A tot Z. Wij zijn ervaren verkoopspecialisten. Het aanbieden van jouw bestelbus is volledig kosteloos en vrijblijvend. Doordat wij samenwerken met ons uitgebreide netwerk van professionele autobedrijven, krijg je altijd de beste prijs voor jouw bestelwagen. Het is dus zeker de moeite waard om het te proberen. Ook wanneer je niet akkoord gaat met één van de biedingen, hoef je niets te betalen.

IK

WIL GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN BOD ONTVANGEN!