Bedrijfsbus verkopen | Kosteloos en snel.

Bedrijfsbus verkopen | Kosteloos en snel.

Bedrijfsbus verkopen | Kosteloos en snel.

De allerbeste prijs

Wil jij je bedrijfsbus verkopen? Dan wil je natuurlijk de allerbeste prijs. Het liefst ook nog eens zo snel mogelijk. We weten dat het in de praktijk vaak anders gaat. Je biedt je auto aan via verschillende platformen zoals Marktplaats en Autoscout, maar ontvangt dan ook vaak biedingen die niet serieus zijn.

Naast het plaatsen van advertenties, zullen geïnteresseerde kopers misschien ook eerst willen komen kijken. Ook hier zal je tijd voor vrij moeten maken en zelfs dan gaat de koop niet altijd door. Zo zie je maar dat er veel tijd overheen kan gaan als jij je bedrijfsbus wilt verkopen. Gelukkig hoeft dat niet altijd zo te zijn. Hiervoor is wijkopenbestelwagens.nl namelijk in het leven geroepen. Hoe het precies werkt? Wij leggen het je graag uit.

Hoe werkt wijkopenbestelwagens.nl?

Je meldt je bedrijfsbus online aan. Dat doe je door online een formulier in te vullen met het kenteken, specificaties en door foto’s te uploaden van het voertuig. Zodra alles is ingevuld, wordt het gecontroleerd en zal jouw bedrijfsbus te koop worden aangeboden via ons internationale professionele netwerk van autobedrijven. De geïnteresseerde autobedrijven kunnen een bod doen op jouw bestelwagen. Binnen 24 uur ontvang je een e-mail met de drie hoogste biedingen. Het hoogste bod wordt dan met jou besproken. Zodra jij akkoord gaat met het hoogste bod, dan is jouw bedrijfsbus verkocht. We komen deze dan bij je ophalen.

Stap

1

Je biedt je bestelwagen online bij ons aan.

Nu aanmelden

Stap

2

Je bestelwagen wordt aangeboden via ons netwerk.

Stap

3

Binnen 24 uur ontvang jij het hoogste bod.

Stap

4

Als je akkoord gaat, is jouw bestelbus verkocht en komen we deze ophalen.

Bedrijfsbus verkopen via wijkopenbestelwagens.nl?

Meld je bestelwagen nu aan en ontvang binnen 24 uur de drie hoogste biedingen!

Bedrijfsbus verkocht, wat gebeurt er nu?

Zodra jij ervoor gekozen hebt om het bod te accepteren, is jouw bedrijfsbus verkocht. Gefeliciteerd! We ontvangen nu graag van jou de tenaamstellingscodes om de auto te kunnen vrijwaren. Als dit is gedaan, ontvang jij alvast 90% van het afgesproken bedrag op jouw bankrekening. We komen nu zo snel mogelijk het voertuig bij je ophalen. Deze wordt eerst nog grondig geïnspecteerd, om zeker te weten dat de auto voldoet aan wat er is beschreven in het formulier. Als dat zo is, zullen we de auto meenemen en ontvang je de resterende 10% van het bedrag op jouw bankrekening.

IK

WIL GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN BOD ONTVANGEN!